.

.

ПЛАКАТ ФИЛМА: Хоризонтална и вертикална поручник-Џим Хатон-Џек Картер-Боја-Лоби-карта-11к14

ПЛАКАТ ФИЛМА: Хоризонтална и вертикална поручник-Џим Хатон-Џек Картер-Боја-Лоби-карта-11к14

RSD 27.20

Продукти
Доступан

То је оригинална боја лоби-картица величине 11х14 инча "Хоризонталне поручник" Џим Хаттоном, Паулой Прентисс и Јацк Картера у глуми.Ово је оригинал, а не копија или репринт.Одличан рекламни производ погодан за кадрирање.

Характеристики на продукта

Сродни производи