.

.

Банке За Складиштење, Херметичан Контејнер Хране, Вишенаменски Издржљив 3 ком./компл. Кухињски Прибор Сливочно-Бели за Шећер Кафа и Чај Куће

Банке За Складиштење, Херметичан Контејнер Хране, Вишенаменски Издржљив 3 ком./компл. Кухињски Прибор

RSD 20.40

Продукти
Доступан

Лепа и практична, она ће бити добар помагач и украсити дом шпајз и кухињу.У горловине банке има херметичан дизајн, који омогућава да се боље сачували укус када се чува.Направљен од високо квалитетног задебљање гвожђа, са порошковым премаз на површини, издржљив и еколошки.Овај сет од 3 предмета омогућава вам да удобно чувају чај, кафа и шећер, не заузима превише простора у кухињи.Са поклопцем за заштиту вашег кафе, чаја и шећера од воде и блата, да бисте сачували чистоту.Карактеристика : 1. Направљен од високо квалитетног задебљање гвожђа, са порошковым премаз на површини, издржљив и еколошки.2. Са дизајном поклопци за заштиту вашег кафе, чаја и шећера од воде и блата, да бисте сачували чистоту.3. Овај сет од 3 предмета омогућава вам да удобно чувају чај, кафа и шећер, не заузима превише простора у кухињи.4. 5. Згодан и практичан, он је добар помагач и краси домаћи складиштење и кухиња.Спецификација : Врста ставке : Кухиња складиштење Jar Material : гвожђе (прашкасти)Тежина : Аппрок. 908g/32oz Product Величина : Аппрок. 11x19 цм/4.3 x 7.5 in Specifications : 3шт скуп (шећер банке, кафе банке, чај банке)Боја : крем-бела Листа пакета : 3 x складиштење Jar Note : 1. Молим вас, дозволите 0-2 цм грешка због ручног мерења.Хвала на разумевању.2. Монитори није калибрисан подједнако, боја робе, приказани на фотографијама, може мало разликовати од стварног објекта.Молимо вас, узмите прави као стандард.

Характеристики на продукта

Item Type:
Kitchen Storage Jar
Material:
Iron (Powdered)
Weight:
Approx. 908g/32oz
Product Size:
Approx. 11 x 19cm/4.3 x 7.5in
Specifications:
3Pcs Set (Sugar Jar, Coffee Jar, Tea Jar)
Color:
Creamy White
Package List:
3 x Storage Jar :
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Сродни производи