.

.

Molle Радио Holder, Практичан Футрола за радио отпорна на хабање Удобан и Издржљив Преносиви Флексибилан за спољашњу употребу(Војни зелена)

Molle Радио Holder, Практичан Футрола за радио отпорна на хабање Удобан и Издржљив Преносиви Флексибилан

RSD 9.59

Продукти
Доступан

Са отвореним џепни изградњом одозго лако да се постави и уклони воки-токи.Еластичност кука и петља се може подесити да се пооштри радио на различитим висинама.У дну торбе за воки-токи постоје рупе за одводњавање, да би се спречило нагомилавање воде у торби.Направљен од високо квалитетног полиэфирного материјала, отпорна на хабање и издржљив, погодан за употребу на отвореном.Преносиви кука и петља се може брзо пуштени за лако отварање и затварање.Карактеристика : 1. Преносиви кука и петља се може брзо пуштени за лако отварање и затварање.2. У дну торбе за воки-токи постоје рупе за одводњавање, да би се спречило нагомилавање воде у торби.3. Еластичност кука и петља се може подесити да се пооштри радио на различитим висинама.4. Са отвореним џепни изградњом одозго, лако да се постави и уклони воки-токи.5. Направљен од високо квалитетног полиэфирного материјала, отпорна на хабање и издржљив, погодан за употребу на отвореном.Спецификација : Врста ставке : Воки Токи Bag Material : Polyester Product Величина : Аппрок. 16x10x3 cm/6.3к3.9x1.2 in Product Тежина : Аппрок. 76-78 г/2.7-2.8 унци Списак пакета : 1 x Walkie Talkie Bag Напомена : 1. Молим вас, дозволите 1-2 цм грешка због ручног мерења.Хвала на разумевању.2. Монитори није калибрисан подједнако, боја робе, приказани на фотографијама, може мало разликовати од стварног објекта.Молимо вас, узмите прави као стандард.

Характеристики на продукта

Item Type:
Walkie Talkie Bag
Material:
Polyester
Product Size:
Approx. 16x10x3 cm/6.3x3.9x1.2 in
Product Weight:
Approx. 76-78g/2.7-2.8oz
Package List:
1 xWalkie TalkieBag      :
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Сродни производи